Potvrdio: Kupio stan od 156 m2 za 390.000 evra!

Izvor: Press, 19.Apr.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrdio: Kupio stan od 156 m2 za 390.000 evra!

Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je za Press da je novi stan od 156 kvadrata (u izgradnji) na Novom Beogradu u okolini Starog Merkatora platio čitavih 390.000 evra!
Da bi kupio novi stan, u kome će živeti sa suprugom Dragicom, Nikolić je, kako kaže, prodao stari stan i podigao kredit od 200.000 evra u Hipo banci.
Lider SNS-a je, podsetimo, prodao svoj stan u ulici Zorana Đinđića jer je obećao da mu u ličnoj karti neće stajati ime ubijenog predsednika DS-a i Vlade Srbije....
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toma Nikolić stanuje kod prijatelja

Izvor: Glas javnosti, 20.Apr.2010, 07:16

BEOGRAD - Lider SNS Tomislav Nikolić ispunio je obećanje i prodao stan u Bulevaru Zorana Đinđića, ali javnost u Srbiju bar još tri meseca neće znati gde se nalazi novi stan!..Nikolić procenjuje da će se sve znati otprilike u avgustu...- Moja nova adresa biće poznata najverovatnije u avgustu,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.