Deo bedema Nišave u polumraku, u Parking servisu ćute

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo bedema Nišave u polumraku, u "Parking servisu" ćute

Glavno mesto za rekreaciju i šetnje građana - bedem reke Nišave, prema svedočenju onih koji tuda prolaze, uveče je u polumraku, jer ulično osvetljenje većim delom ne radi. Od sijalica koje su postavljene duž bedema, od mosta kod DIS-a do onog kod bivšeg Merkatora, kako je navedeno u aplikaciji "Prijavi problem", svaka druga ne svetli.

Zbog toga je ovaj deo grada u pojedinim delovima mračan, a građani koji tuda prolaze se ne osećaju potpuno bezbedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naročito u periodu kada se "skratio" dan.

Mali je problem ukoliko jedna ne radi, ali ukoliko ne rade dve i više u nizu, što je slučaj na više mesta, već postaje neprijatno za šetnju - navedeno je u aplikaciji "Prijavi problem".

Kako kaže čitalac koji se obratio redakciji, ovakva situacija je na delu bedema već godinama, a to posebno smeta i ljudima koji uveče šetaju ljubimce.

Kako je Parking servis zadužen za javnu rasvetu u gradu, novinarka im je uputila pitanja vezana za ovaj problem. Ipak, ni pet dana kasnije, odgovora nema, niti informacija da li je i kada bi moglo biti potpuno osposobljeno ulično svetlo u ovom delu grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.