TEROR ŠIPTARA NA MERDARU! Arnou Gujonu ZABRANJEN ulazak na Kosovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEROR ŠIPTARA NA MERDARU! Arnou Gujonu ZABRANJEN ulazak na Kosovo!

Neobjašnjiva blokada za francuskog humanitarca na administrativnom prelazu!

Lažna losovska policija zabranila je francuskom humanitarcu Arnou Gujonu ulazak na Kosovo, pošto je prethodno bez obrazloženja zadržan na administrativnom punktu Merdare.

Pročitajte i:

Francuski humanitarac Arno Gujon se, pošto ga je samozvana kosovska policija zadržala na administrativnom punktu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Merdare, vratio u centralnu Srbiju.

Lažna kosovska policija je Gujonu bez objašnjenja zabranila ulazak na Kosovo.

Osim Gujona lažna kosovska policija zadržala je i dvojicu aktivista organizacije "Srbi za Srbe" koji su poslati na vanredni pregled.

Gujon je na Kosovo krenuo kako bi prisustvovao otvaranju farme živine za potrebe narodne kuhinje Eparhije raško-prizrenske u srpskom selu Prekovce kod Novog Brda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.