Izvor: JUGpress.com, 11.Sep.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra potpisivanje ugovora za izgradnju auto puta Niš-Merdare-Priština

NIŠ

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, najavila je da će u četvrtak biti potpisan ugovor za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština.

“Potpisujemo ugovor o izgradnji ovog auto-puta, kao i ugovor o finansiranju, u vrednosti od 100 miliona evra, i ugovor o investicionom grantu u vrednosti od 40,6 miliona evra, za prvu deonicu Niš-Pločnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << čija izgradnja će početi sledeće godine”, istakla je ona.

Mihajlovićeva je dodala i da u posetu Srbiji dolazi evropska komesarka za transport Violeta Bulc, sa kojom će u petak svečano otvoriti sedište Transportne zajednice u Beogradu.

“Sedište Transportne zajednice u Beogradu za nas znači da govorimo o velikim koridorima, o usklađivanju sa EU i evropskim propisima, o novim saobraćajnim vezama”, dodala je ona.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

I poklon gradi auto-put mira

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 08:16

Ugovor o finansiranju prve deonice koridora Niš - Priština biće potpisan danas u Beogradu. Evropska investiciona banka daje 40 miliona evra, a pozajmljuje 100 miliona IZGRADNjU prve deonice Auto-puta mira od Niša do Pločnika delom će finansirati Evropska investiciona banka....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.