Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2023, 10:54

Odgovor Prištini u Rudaru: Srpski prevoznici treći dan uzvraćaju blokadom

Meštani i auto-prevoznici već treći dan u Rudaru između Kuršumlije i administrativnog prelaza Merdare okupljaju se ne dozvoljavajući kretanje kamionima i autobusima sa kosovskim tablicama, što je odgovor Prištini na zabranu uvoza srpske robe iz centralne Srbije.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Gračanici uhapšen Srbin osumnjičen za ratne zločine

Izvor: VOA, 21.Jun.2023

Situacija na severu Kosova ponovo je napeta posle hapšenja još jednog Srbina. U Kišnici u okolini Gračanice uhapšen je Dragiša Milenković. Policija Kosova saopštila je da je na području Gračanice uhapsila osumnjičenog Srbina sa incijalima D.M zbog sumnji da je počinio ratni zločin. Za...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.