Na Merdaru zaplenjeni lekovi i vodovodni materijal

Izvor: RTS, 19.Mar.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Merdaru zaplenjeni lekovi i vodovodni materijal

Carinski službenici su na carinskom punktu Merdare osujetili pokušaj krijumčarenja velike količine lekova i vodovodnog materijala na KiM, čija je vrednost procenjena na oko pet hiljada evra.
Prekršaj je otkriven u subotu kada je oko 18.30 iz pravca Kuršumlije za kontrolu pristigao automobil "volvo" nemačkih registarskih oznaka, kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su ka Prištini putovala dvojica Albanaca sa Kosova, jedan državljanin Nemačke, a drugi sa kosovskim ličnim dokumentima, saopštila je Uprava carina.

Prilikom susreta sa carinicima, vozač je rekao cariniku da u automobilu ima nešto vodomera za koje poseduje račun.
Međutim, prilikom detaljne kontrole ispostavilo sa da se u automobilu nalazi više paketa, u kojima su pronađene 762 kutije različitih lekova i medikamenata, među kojima je bilo preko 11.000 tableta bez bilo kakve dokumentacije.
Pored toga, carinici su pronašli 81 vodomer, 55 ventila sa virblama, 23 satna mahanizma i 10 stakala za vodomere.
Neprijavljenu robu, putnike i vozilo preuzeli su policija i tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Volvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.