U dve muške čarape stalo 30.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 13:34

U dve muške čarape stalo 30.000 evra

Carinici su na prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili 34.000 evra, koje su otac i sin pokušali da ilegalno prenesu preko granice, tako što su svežnjeve novca sakrili u dve muške čarape.

Prekršaj je otkriven kada je noćas oko 2:30 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen „mercedes benc“ belgijskih registarskih oznaka, kojim su iz Brisela, ka Turskoj putovala dvojica belgijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državljana, otac i sin.

Oni su prilikom susreta sa carinicima rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i po 10.000 evra, koliko se bez prijavljivanja može preneti preko granice.

Međutim, tokom detaljnog pregleda carinici su u kaseti za dokumentaciju, ispred suvozačkog sedišta, pronašli dve muške čarape, u kojima je bilo sakriveno 29.500 evra.

Kod vozača i suvozača je u ličnim torbicama pronađeno ukupno još 24.500 evra.

Nakon što je putnicima vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom biće zadržano 34.000 evra.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Batrovci, carinici zaplenili 34.000 evra sakrivenih u čarapama

Izvor: RTS, 28.Jul.2021

Carinici su u saradnji sa policijom zaplenili 34.000 evra, koje su dvojica muškaraca na prelazu Batrovci pokušali da ilegalno prenesu preko granice tako što su svežnjeve novca sakrili u dve muške čarape. . Prekršaj je otkriven tokom noći, kada je za detaljan pregled...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.