Ovo je osveženi Mercedes G klase FOTO

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 19:11

Ovo je osveženi Mercedes G klase FOTO

Mercedes je za modelsku godinu 2021 doterao ponudu čuvene G klase.

Za početak, najsnažnija dizel verzija G400d će od 1. septembra biti dostupna u kombinacji sa svim paketima opreme (što do sada nije bio slučaj), pri čemu šestocilindrični dizel motor razvija 330KS i 700 Nm obrtnog momenta.

G klasa je dobila i Desert mod vožnje za poboljšanje trakcije na terenima sa peskom, a tu je i standardna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << digitalna instrument tabla.

Takođe, opcioni Night Package se sada može naručiti bez AMG Line i Stainless Steel Package-a, a nov je i dizajn 20-inčnih alu točkova u high-gloss black ili himalaya grey finišu.

U paleti su i tri nove boje (siva, zelena i plava inspirisane bojama iz prošlosti ovog modela), dok je za ostalo vizuelno doterivanje zaslužan G Manufaktur Package.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mercedes kompletirao verzije nove G klase

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Mercedes je za modelsku godinu 2021 dotjerao ponudu čuvene G klase.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.