Night paket dodatne opreme za Mercedes-Benz GLE Coupe

Izvor: Moto.rs, 09.Mar.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Night paket dodatne opreme za Mercedes-Benz GLE Coupe

Mercedes-Benz je predstavio Night paket dodatne opreme za GLE Coupe liniju.

Opcioni paket je dostupan po dodatnoj ceni kroz čitav opseg, sve do vrhunskog GLE 63 S Coupe modela i baziran je na AMG Line verziji i sa sobom donosi veliki broj različitih komponenti crne boje, slično paketima koji su predstavljeni za AMG GT, C-klasu i osveženi CLS. GLE 450 AMG 4MATIC i GLE 63 modele odlikuje hromirana izduvna cev >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << crne boje a tu je i veliki broj ukrasnih, takođe hromiranih komponenti.

Prozori sa zadnje strane su zatamnjeni, a i za unutrašnjost je obezbeđen veliki broj ukrasnih komponenti, dok su za AMG verzije obezbeđena krila crne boje. Za standardne modele obezbeđen je set 21“ točkova izrađenih od aluminijuma dok su za AMG verzije dostupni 22“ točkovi.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.