Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mercedes" povećava proizvodnju hibridnih kola

ŠTUTGART, 24. septembra (Tanjug-Ekos) - Nemačka grupacija "Mercedes-Benc" planira da ponudi svako peto vozilo sa hibridnim motorom do 2015. godine i da krene u proizvodnju novog hibrida svake godine počev od 2009, prenosi danas agencija DPA. Šef "Mercedesovog" odeljenja za marketing Klaus Majer izjavio je da će motori sa unutrašnjim sagorevanjem ipak ostati ključini elemenat nove linije modela i u narednih 20 do 30 godina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Mercedes" povećava proizvodnju hibrida

Izvor: Mondo, 24.Sep.2008

Nemačka grupacija Mercedes-Benc planira da ponudi svako peto vozilo sa hibridnim motorom do 2015. godine i da krene u proizvodnju novog hibrida svake godine počev od 2009, prenosi agencija DPA.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.