Mercedes E500 kabriolet, samo izgleda brzo

Izvor: Autoportal.rs, 30.Jan.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "E500" kabriolet, samo izgleda brzo

Izgled zna da prevari. Ovaj nemački kabriolet možda izgleda kao da je đavolski brz a zapravo nije nimalo isped konkurenata.

Mercedes "E500" kabriolet zahvaljujući "MEC" dizajnerskom tjuningu izgleda kao da pod haubom ima preko 1 000 konja i da bi bez problema mogao da oduva na stazi Porsche "911". Međutim, izmene koje je dobio samo su stilske prirode, motor je isti kao onaj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je napustio fabriku.

Od pomenutih stilskih promena tu su "meCCon" alu-felne od 20 inča, prednji spojler, zadnji difuzor, branici sa strane sa LED svetlima, zadnji spojler od pet delova i "MEC Design 4" auspuh sa "Zemljotres" zvukom.

Unutar kabine nalazi se "Klavir" crna boja sa previše "MEC" logoa zbog čega izgleda i malo kič. Ali sportski volan, koji ima kombinaciju pomenute crne i Alcantara kože izgleda sjajno.

Jedina mehanička modifikacija jeste spušteno vešanje. Ovaj tjuning paket dostupan je i za kupe varijante. Ostaje samo žal što ne dolazi i sa malo izmena po pitanju snage agregata kako bi ovaj "E500" bio brz kao što izgleda.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.