Loto: Sutra EXTRA ŠANSA - mercedes C 200

Izvor: Mondo, 27.Jun.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loto: Sutra EXTRA ŠANSA - mercedes C 200

Državna lutrija Srbije u okviru specijalnog 51. kola igre na sreću LOTO, organizuje, pored uobičajenih dobitaka, i izvlačenje LOTO EXTRA šanse.

Nagrada će biti luksuzni automobil marke Mercedes C 200, čija je cena oko 30.000 evra.

Važeća zvanična cena jedne LOTO kombinacije je 80 dinara, a u slučaju kada se organizuju ovakva specijalna kola i ekstra šanse, cena kombinacije se uvećava na 100 dinara.

Državna lutrija navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 20 dinara igrači imaju priliku da osvoje veoma vredne nagrade, kao što je to bio slučaj i u prethodno organizovanom specijalnom 37. LOTO kolu, kada je izvučen srećan dobitnik luksuznog automobila, Dragan Todorović iz Hrtkvaca.

Inače, očekivaani Loto dobitak za sutrašnje kolo iznosi 450.000 evra, a LOTO plus 250.000 evra. Džoker će vrdeti 190.000 evra.

Državna lutrija napominje da građani koji igraju njihove igre pomažu i one kojima je pomoć najpotrebnija, od finansiranja sporta i omladine, Crvenog krsta Srbije do organizacija čiji je cilj unapređenje socijalno - ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom, jedinice lokalne samouprave, kao I za lečenje retkih bolesti.

Bonus video.

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.