Isprobao ga za sve pare... koje nije dao

Izvor: RTS, 07.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprobao ga za sve pare... koje nije dao

Mladi Moskovljanin koji je došao u salon da kupi atraktivan model "mercedesa", uspeo je tokom test vožnje da slupa ukupno tri "mercedesa".

Dvadesetdvogodišnji Dimitri K. iz Moskve odlučio je da kupi novi "mercedes SL600", ali je prilikom probne vožnje slupao čak tri automobila, pišu lokalni mediji.

Idemo redom. Dimitri je došao u salon i rekao da želi da kupi navedeni sportski kabriolet, našta mu je prodavac odgovorio da je uobičajeno da se kola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre kupovine probaju.

Čisto da imate predstavu o vrednosti automobila, reći ćemo vam da ovaj model kod nas košta 170.000 evra sa PDV-om.

Dimitri je bez oklevanja pristao i sa prodavcem na suvozačkom mestu krenuo da naprave krug. Međutim, veoma brzo je izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i zabio se u parkirani "mercedes" u kome je sedela žena koja je zadobila povrede glave.

Ali, mladić nije odustajao i uprkos preklinjanju prodavca da se zaustavi, nastavio je vožnju po trotoaru i zakucao se u još jedan parkirani "mercedes" koji se od siline udarca prevrnuo na krov.

Policija je kasnije utvrdila da je Dimitri bio pijan i da je vozio 200 kilometara na sat!

Dok su ga vodili u stanicu, on je prodavca tešio rečima da će ipak kupiti automobil, bez obzira što je nakon dva sudara prilično oštećen.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.