Hamilton zadovoljan novim mercedesom

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton zadovoljan novim mercedesom

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton (28) rekao je posle vožnje na stazi u Heresu, Španija, da se za volanom svog novog „mercedesa” oseća „kao kod kuće”.
Hamilton je napustio Meklaren ove sezone i prešao u protivnički tim Mercedesa.
Veoma sam srećan. To vam mogu reći. Imam mercedesov motor i svu snagu mogu da koristim – rekao je Hamilton, pobednik šampionata 2008. godine.
On će u timu voziti sa Nikom Rozbergom iz Nemačke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a Mercedes se nada da će među njima postojati takmičarski duh kao pre 13 godina, kada su vozili karting.
Poznajem ga duže od bilo kojeg vozača ovde – rekao je nemački vozač i dodao: –Privilegija je raditi s njim.
Prva trka ovogodišnjeg šampionata Formule 1, za Veliku nagradu Australije, voziće se 17. marta u Melburnu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton zadovoljan novim timom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton (28) rekao je danas posle vožnje na stazi u španskom Herezu, da se za volanom svog novog "mercedesa" oseća "kao kod kuće"...Bićemo konkurentni ove sezoe - Luis Hamilton.. .. ..Hamilton je napustio Meklaren ove sezone i prešao u protivnički tim Mercedesa... .."Veoma...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.