Hamilton: Mercedes novo poglavlje u karijeri

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton: Mercedes novo poglavlje u karijeri

Britanski automobilista i bivši šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je danas da dolazak u ekipu Mercedesa predstavlja novo, važno poglavlje u njegovoj karijeri.
Nikada nisam video grupu ljudi koja je toliko gladna uspeha kao što je ova u Mercedesu. Jedva čekam da počne sezona i verujem da ću moći da napravim razliku na stazi i pomognem Niku Rozbergu – kazao je Hamilton novinarima u španskom Herezu.
Ekipa Merdesa će upravo u tom gradu uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << predstaviti bolid za novu sezonu u kojoj ima velike ambicije.
Prvi čovek ekipe Mercedesa Ros Bron kazao je da je novi bolid veliki korak napred.
Verujem da sa Luisom i Nikom imamo najjaču ekipu u Formuli 1 ove sezone i znam da zdrava konkurencija uvek može da pomogne ekipi – zaključio je Bron.
Nova sezona Formule 1 počinje 18. marta trkom za Veliku nagradu Australije u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes, novo poglavlje u karijeri

Izvor: RTS, 04.Feb.2013

Nakon dovođenja Luisa Hamiltona ekipa Mercedesa uskoro će predstaviti i novi bolid. Sa Luisom, Nikom Rosbergom i novim bolidom Mercedes opravdano ima velike ambicije u novoj sezoni koja počinje 18. marta trkom za Veliku nagradu Australije. ..Britanski automobilista i bivši šampion Formule 1 Luis...

Nastavak na RTS...

Hamilton: Srećniji sam u Mercedesu

Izvor: Mondo, 04.Feb.2013

Britanski vozač Formule 1 testirao je novi bolid na stazi u Herezu i potom rekao da se za njegovim volanom oseća "kao kod kuće"...Svetski prvak iz 2008. godine, Luis Hamilton, na kraju minule sezone je napustio Meklaren i prešao u tim Mercedesa, da nasledi Mihaela Šumahera...Dvadesetosmogodišnji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.