Dupli klik ili ode mečka za 20 sekundi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Maj.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupli klik ili ode "mečka" za 20 sekundi (VIDEO)

Lopovima treba minimalno vremena da bi provalili i odvezli nove moderne automobile

Kao što mi pisali pre nekoliko dana, nove tehnologije olakšavaju, ali i zagorčavaju život vlasnicima pre svega skupih četvorotočkaša.

Držite ključeve u mikrotalasnoj!

Lopovi su oduvek pratili trendove, pa je takav slučaj i sad. Uz pomoć visoko tehnološkog alata, koji se može nabaviti po ceni od samo 100 evra, lopovima treba manje od 20 (dvadeset) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sekundi da uhvate kod sa ključ kartice i da se odvezu.

Pogledajte kako su nedavno dvojica britanskih lopova otuđili jedan novi "mercedes C klase":



Izvor: YouTube/ViralHog

S obzirom da su modeli s trokrakom zvezdom među "popularnijim", Mercedes je smislio kako da onemogući lopovima da na ovaj način dođu do vozila.

Dvostrukim pritiskom (duplim klikom) tastera za zaključavanje na ključ-kartici, ona se deaktivira i više ne emituje signala. To će onemogućiti "keyless" ulazak u automobil, ali i lopove da dođu do signala.

Kola se otključavaju jednostavnim pritiskom na taster za otključavanje vrata.


Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.