10 automobila koje MORATE da vidite na sajmu (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Mar.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 automobila koje MORATE da vidite na sajmu (FOTO)

Na beogradskom Sajmu automobila, koji će trajati do 31. marta, izloženi su i prave "drumske zveri". Pogledajte fotografije!

Izgleda da je nešto sa onog najglamuroznijeg - ženevskog, koji se završio tek pre neki dan, stiglo i do Beogradskog sajma.

Svoje hale imaju Mercedes, Porše Srbija i Crna Gora, gde su izloženi Audi, Folksvagen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Seat i Porše, a po prvi sopstveni prostor imaju ima i Delta Motors, zastupnik BMW-a, Minija i najluksuznijeg brenda sajma, Rols-Rojsa.

Iako ostali izlagači dele sajamske hale, njihovi su takođe veoma zanimljivi, a i jednostavniji za obići.

Zbog ovih deset MORATE da posetite Beogradski sajam automobila od 22. do 31. marta:

1. Rols-rojs Kulinan - Prva zvezda sajma i prvi terenac ove čuvene kompanije. Odlikuje se neverovatnom udobnošću u toku vožnje zahvaljujući vazdušnom ogibljenjem pod nazivom "leteći ćilim" (Magic Carpet), moćnim V12 motorm i cenom od 300.000 evra.

FOTOGRAFIJE

2. Jaguar aj-pejs - Evropski automobil godine je i prvi Jaguarov električni automobil.

FOTOGRAFIJE

3. Mercedes GLE - Velika "mečka" sada dosta podseća na legendarni ML model sa odličnim sportskim detaljima. Mesta ima i za treći red sedišta.

FOTOGRAFIJE

4. Rejndž rover ivok - Posetioci sajma imaju ekskluzivnu priliku da vide prvi u Evropi ovaj model. Druga generacija najmanjeg Rejndž Rover izgleda još prefinjenije i u skladu sa ostalim modelima ovog brenda.

FOTOGRAFIJE

Novi "rejndž rover ivok" u Beogradu (FOTO)

5. Mercedes-AMG: A35, GT 4-Door, G klasa, GT R - Da ovo nije jedan model, jer se u Mercedesovoj hali nalaze ova sportska čuda!

FOTOGRAFIJE

6. BMW X7 - Najveći ikad BMW dolazi pod imenom "Predsednik" i stvarno impresionira svakog. Najjači utisak: OGROMNI "bubrezi".

Foto: Mondo/Goran Sivački

7. Reno Klio - Ulazimo na teren "normalaca". Peta generacija omiljenog gradskog automobila u Evropi spolja liči na prethodnika, ali ne i unutrašnjost, koja je doživela značajne promene.

FOTOGRAFIJE

8. Škoda Skala - Nazvali su je "ubica golfa" i stvarno ima velike šanse da pomrsi račune ne samo "broju 1" već i ostalim modelima iz C segmenta.

FOTOGRAFIJE

9. Mazda 3 - DIZAJN! Ako ste mislili da Mazda ne može da unapredi izgled svojih modela, prevariliste se. "Trojka" izgleda zaista neverovatno!

10. Ovde nećemo izdvojiti pojedinačni model ili seriju, poput AMG-a, sve električne i hibridne modele koji su došli na Sajam. Pored pomenutog "jaguara aj-pejs", to su i modeli Tojote, Renoa,  onda "nisan lif", kao "najprodavaniji elektromobil na svetu", a posebnu ekskluzivu predstavlja koncept "škoda vižn e".

JOŠ FOTOGRAFIJA SA SAJMA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.