Poslušajte pesmu Goge Sekulić na engleskom

Izvor: Tracara.com, 09.Okt.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte pesmu Goge Sekulić na engleskom

Profesorka engleskogHoće li folkerka uspeti da novom pesmom privuče evropsku publiku?Goga Sekulić pokušava da lansira svoju evropsku karijeru, a u tome će joj pomoći i prvi hit na engleskom jeziku – pesma Disco Love. Pesmu je uradio Damir Handanović dok je za tekst bila zadužena Marina Tucaković. Goga će sa ovom pesmom nastupati na nacionalnom izboru Švajcarske za predstavnika na Evroviziji.8aaa942d-e8d2-4345-a07c-4dac163bb1e6Šta kažete – kako Goga peva na engleskom? P.Ž./Tračara
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Goga Sekulić predstavnik švajcarske na Evroviziji 2013!?

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2012

Popularna pevačica Goga Sekulić pokušaće da osvoji svetsko tržište svojim novim hitom "Disco Love ". Pesma je engleskom jeziku, a napisali su je Damir Handanović, koji je radio muziku i aranžman, kao i Marina Tucaković, koja je bila zadužena za tekst.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.