Jelena priprema pesmu posvećenu majci

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena priprema pesmu posvećenu majci

Marina Tucaković potvrdila za domaću štampu da će pisati tekst.

Pevačica Jelena Karleuša protekle nedelje je doživela jedan od najtežih udaraca u životu. Njena majka Divna preminula je nakon borbe sa teškom bolešću.

Odlazak Divne Karleuše (FOTO)

Karleuša je odlučila da majci, poznatoj novinarki i radio voditeljki, oda počast pesmom sa potpisom "majke" srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << estrade, Marine Tucaković.

"Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome, mora da prođe još vremena, nemam još u planu kako će taj tekst izgledati, to ću znati u trenutku kada sednem da ga pišem," rekla je Tucakovićeva za "Informer".

Marina se inače družila sa Divnom još pre nego što je Jelena stasala za estradu. I Tucakovićeva je prošle godine saznala da boluje od opake bolesti, ali se izlečila i trenutno je dobro.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Marina Tucaković: Napisaću Jeleni tekst za pesmu posvećenu majci Divni

Izvor: Tracara.com, 11.Mar.2019

Jelena Karleuša bila je jako vezana za svoju majku Divnu koja je preminula 3. marta 2019. godine, a kako bi pokazala koliko joj je ona značila u životu planira da snimi pesmu samo za nju. Jelena je rešila da joj Marina Tucaković koja je inače bila Divnina dobra prihateljica napiše baladu sa kojom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.