Evropski hit: Emina Jahović na tri jezika!

Izvor: Dzungla.org, 10.Maj.2011, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski hit: Emina Jahović na tri jezika!

Emina Jahović planira da krajem maja izda novu pesmu, koja će ujedno biti njen prvi singl za tursko tržište, a otpevaće je na tri jezika – turskom, srpskom i engleskom.
- Radi se o elektronskoj pesmi koja je najmoćnija na engleskom i ima predispozicije da postane evropski hit. To kaže većina internacionalnih di-džejeva koji su je čuli. Ja sam autor pesme na engleskom, a angažovala sam najbolje tekstopisce u Turskoj, uključujući i svog muža, za tursku verziju. Što se tiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << naše, uradićemo je Marina Tucaković i ja - rekla je novopazarska Penelope Kruz za „Dnevni avaz“
(Izvor: Scandal)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.