BOLNA ISPOVEST Marina: Najradije bih umrla…

Izvor: Svet, 31.Mar.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLNA ISPOVEST Marina: Najradije bih umrla…

Marina Tucaković hrabro se bori sa opakom bolešću samo zbog sina Milana Laće Radulovića. Da nema njega, kaže da bi se odavno predala.
Posle operacije na Institutu za onkologiju, autorka najvećih hitova u regionu otputovala je sa porodicom u Nemačku kako bi se lečila autoimunim terapijama. Iako se oseća loše i izmučeno, Marina ne posustaje. Ima samo jedan cilj – da usreći Laću, koji joj ne bi oprostio da se preda.
Iako jedva govori i kreće se, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se izjadala jednoj bliskoj prijateljici i saradnici.
Pevačica (ime i prezime je poznato redakciji “Kurira”) kojoj se Marina poverila otkrila je šta joj je Tucakovićeva rekla kada su nedavno razgovarale.
– “Najradije bih umrla, ali moram da živim zbog sina. Ja ionako godinama živim mučno” – to mi je nedavno rekla. Uprkos svemu ona je toliko jaka da joj se divim. Takvog borca još nisam srela. Hrabro se nosi sa crnom sudbinom, otkad joj je preminuo stariji sin Miloš. Samo ona razume kroz kakav bol prolazi već devet godina. Odavno bi klonula da nema još jednog sina, koji joj je sve na svetu. Za njega živi i zbog njega se i sad bori. Znam da će uspeti u tome! Pobedila je najteži gubitak, pobediće i bolest. Svi brinu o njoj i molimo se da uspe u lečenju – rekla je za “Kurir” pevačica, koja je želela da ostane anonimna.
KurirSvet
The post BOLNA ISPOVEST Marina: Najradije bih umrla… appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.