Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 22:07

"Zver" sa maskom grize protivničke igrače (VIDEO)

Nesvakidašnji potez Antonija Ridigera

Imamo novi slučaj ujedanja protivničkih igrača. Do sada je za to bio zadužen Luis Suarez, koji je prvo 2013. godine u Premijer ligi ugrizao Baneta Ivanovića, a godinu dana kasnije na Mundijalu u Brazilu i Đorđa Kjelinija, ali je sada u njegovu ulogu ušao reprezentativac Nemačke Antonio Ridiger.

Defanzivac Čelsija je u 45. minutu utakmice između Pancera i Trikolora ugrizao Pola Pogbu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za leđa, što je uhvatila televizijska kamera. Ugriz nije bio posebno jak, ali vezista Mančester Junajteda nije propustio priliku da se teatralno baci na teren, posle čega je zatražio i reakciju od sudije Del Sero Grandea, ali ona nije usledila.

Ostaje da se vidi da li će biti nekih naknadnih sankcija ili će ova situacija biti uvrštena u "žar borbe na terenu".

🇫🇷⚽️ EURO 2020 I #Rüdiger a mordu #Pogba dans le dos, tout en lui caressant sensuellement les pectoraux.

(Bein Sports) #FRAALL #Bizarre

pic.twitter.com/mvgfU3fpfc

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Malo se svađamo, malo se mirimo... Pogba i Ridiger u prijateljskom zagrljaju: Samo me je gricnuo, nije to za karton

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 10:28

„Izljubili smo se na kraj utakmice“, kaže francuski vezista..Šta se desi na terenu, ostaje na terenu. Makar to bio i ugriz. Scena kad se Antonio Ridiger zubima naslanja na leđa Pola Pogbe obeležila je – uz autogol Matsa Humelsa – derbi između Francuske i Nemačke, zgrozila poklonike fudbala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.