Zvanično - Novo lice na Gudison parku (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Novo lice na "Gudison parku" (video)

I sedmo pojačanje stiglo je u redove Evertona.

Kao što je i najavljivano, Ronald Kuman na raspolaganju ima i novog desnog beka.

Nakon što su u klub stigli Džordan Pikford (Sanderlend), Dejvi Klasen (Ajaks), Henri Onjekuru (Epen), Sandro Ramirez (Malaga), Majkl Kin (Barnli) i Vejn Runi (Mančester junajted), ugovor sa "Karamelama" potpisao je i doskorašnji desni bek Sautemptona Kuko Martina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Fudbaler rodom iz Holandije, nastupa za reprezentaciju Kurasaa, a minule dve sezone proveo je u redovima Sotona, gde je sarađivao i sa Ronaldom Kumanom.

Kuman ga je iz Tventea 2015. godine preselio na "Sent Meris", a sada ga je sa sobom poveo i u Everton.

On dolazi kao slobodan igrač, kako mu je ugovor sa Sautemptonom istekao, a potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom sa "Gudisona".

✍️ | Welcome to Everton, Cuco Martina! 👍https://t.co/DQGtigws9q pic.twitter.com/lrnhlU9kvX

— Everton (@Everton) 17. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.