Zlatna koka, Mančester Junajted pred novim svetskim rekordom?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatna koka", Mančester Junajted pred novim svetskim rekordom?

Ništa ne uspeva kao uspeh? E, pa ovo je suprotna priča, rezultata nema, ali oni i dalje vladaju na tržištu...

Mančester Junajted će izaći iz ugovora sa Ševroletom 2021. Podsetimo u kompaniji je bilo lomova nakon što je potpisan ugovor od 64 miliona funti godišnje, čak je otpušten direktor koji je ponudio tu cenu "Đavolima".

"Ševrolet" nije bio zadovoljan zbog rezultata, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << produžiti ugovor, ali Junajted to ne brine.

Ima ko hoće, klub je marketinški "zlatna koka", iako su ove godine opali prihodi zbog novih neuspeha, odnosno nakon što su završili kao šesti na tabeli.

Novi sponzor na dresu platiće više od "Ševroleta", naime kineska kompanija "Hajer" je spremna da uloži čak 80 miliona evra godišnje u reklamu na dresu slavnog kluba.

Njihovi direktori su doputovali na ostrvo na pregovore, radi se o multinacionalnoj kompaniji koja se bavi električnim aparatima, grupa drži tržište Amerike, Evrope, u pitanju je bela tehnika, poznati su po frižiderima, kupili su i "Kendi" italijansku kompaniju prošle godine.

Svakako, za njih ovo je sjajan posao, novac nije problem, a ako ne bude problema u pregovorima, Junajted će prihvatiti istorijsku ponudu i popraviti svoj svetski rekord u visini prihoda od sponzora na dresu.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.