Zlatan otkrio kako je oduvao Arsena(l)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan otkrio kako je "oduvao" Arsena(l)

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović igrao je uvek u velikim klubovima. U smiraj karijere brani boje Mančester Junajteda, a jedan od najboljih napadača u ovom milenijumu svojevremeno je mogao d aobuče dres Arsenala.

Ipak, francuski stručnjak potcenio ga je, pa ga je "Ibrakadabra" oduvao.

"Kontaktirao me je Arsenal. Venger je rekao "Želim te na probi", a ja sam mu odgovorio: "Zlatan ne ide na probe". Takav sam i ne želim da se menjam - istakao je švedski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << as.

Ibrahimović je otkrio da je navijač Intera.

- Kod kuće sam gledao Seriju A. Navijao sam za Inter jer volim crnu i plavu boju, ali sam isto tako pratio što rade Juve i Milan - istakao je Zlatan.

On nije igrao u subotu na "Emiratima", kada je Junajted slavio protiv Arsenala - 3:1. Tek krajem novembra počeo je da igra posle pauze od sedam meseci zbog operacije ligamenata kolena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.