Zahavi stupio na scenu - Lampard dovodi dete Junajteda?

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 21:31

Zahavi stupio na scenu - Lampard dovodi 'dete' Junajteda?

Mladić zaigrao tek dva puta u PL.

Mančester Junajted će imati definitivno interesantno leto. Engleski mediji napominju da će na "Old Traford" stići trio Engleza u vidu Griliša, Sanča i Belingema koje bi navodno ponudili i mesto startera kako bi pobedili konkurenciju za njegov potpis.

Tako bi jedan talentovani tinejdžer došao dok bi drugi prešao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << London.

Radi se o Angelu Gomešu. Mladi reprezentativac Engleske je stigao u Junajted na nagovor svog rođaka Nanija, ali tamošnji mediji prenose da vezni igrač nije pristao na nove uslove za produžetak ugovora.

Gomeš je odbio trideset hiljada funti nedeljno, kao glavni razlog se ne spominje visina plate već minutaža koju bi dobio u narednoj sezoni. Veznjak ne veruje da će igrati značajniju ulogu u Solskjerovom planu zbog svih dolazaka.

Mladi fudbaler je promenio i agenta, sada njegove interese zastupa Pini Zahavi. Izraelac je usko povezan sa Čelsijem te se veruje da će Lampard dovesti ovog mladog fudbalera na "Stamford Bridž".

"Plavci" su ove sezone imali dobre rezultate iako su na terenu imali dosta podmlađeni tim, tim u kojem bi se Gomeš verovatno bolje snašao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.