Votford je hit, Lukaku proradio, Rašford kao Mbape! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford je hit, Lukaku proradio, Rašford kao Mbape! (video)

"Stršljenovi" slavili u duelu neporaženih timova, Junajted prekinuo loš niz, ali nije sve proteklo kako se Murinjo nadao.

Mančester junajted je prekinuo crnu seriju od dva vezana poraza, slavili su na "Tarf Muru" protiv Barnlija sa 0:2 (0:2).

Poveli su u 27. minutu, strelac je bio Romelu Lukaku.

Lepo se razvijala akcija "Đavola", lopta je došla do Sančeza, koji je sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uočio Belgijanca na drugoj stativi, poslao mu idealan centaršuta, koji je snažni napadač glavom pretvorio u pogodak.

U 36. minutu, nova šansa za Lukakua, izbio je sam pred Harta, ali je bivši golman Mančester sitija uspeo da ukroti njegov pokušaj u situaciji jedan na jedan.

Ipak, u 44. minutu, nakon udarca Lingarda, lopta pada pred Lukakua, koji rutinski pogađa nebranjeni deo mreže "Kleretsa", 2:0 za "Đavole".

U nastavku, nakon 25 minuta igre, Lenon pravi prekršaj u svom kaznenom prostoru i sudija Mos pokazuje na belu tačku.

Bila je to idealna prilika da Mančester overi trijumf na "Tarf Muru", odgovornost je preuzeo Pogba, koji je već realizovao dva penala ove sezone.

Ovoga puta, ipak nije uspeo da postigne pogodak, Džo Hart je pročitao njegovu nameru, bacio se u pravu stranu i sačuvao mrežu.

Novi šok za Junajted usledio je samo dva minuta kasnije, Bardsli je startovao nešto oštrije nad Rašfordom, a mladi Englez se toliko iznervirao, da je sa zemlje šutnuo rivala, a potom mu se i uneo u lice.

Sudija Mos je napadača Junajted počastio direktnim crvenim kartonom.

Mogao je Mančester i sa igračem manje do novog gola, Lukaku je imao šansu za het trik u 80. minutu, ali je ipak bio neprecizan..

Mogao je Sem Vouks četiri minuta kasnije da uvede meč u dramatičnu završnicu, ali je De Hea sjajno reagovao i sačuvao svoju mrežu nakon pokušaja velškog reprezentativca.

Veliku šansu je u nadoknadi vremena imao Vidra, ali nije napadač Barnlija uspeo da pogodi okvir gola rivala iz izgledne pozicije, prebacio je loptu preko, pa na kraju nije bilo promene rezultata, Junajted je upisao drugi trijumf u novoj sezoni, dok je Barnli u evidentnoj krizi.

Mančester junajted: De Hea, Valensija, Smoling, Lindelof, Šo, Felaini, Matić, Pogba (Baji), Lingard (Erera), Lukaku, Sančez (Rašford)



Barnli: Hart, Bardsli, Tarkovski, Mi, Tejlor, Lenon, Vestvud, Kork, MekNil (Barns), Henrik (Vouks), Vud (Vidra)

Na "Vikaridž roudu" smo gledali duel dve ekipe koje su nakon prva tri kola imale maksimalan učinak.

Votford je ugostio Totenhem, a nakon četvrtog kola su uz Čelsi i Liverpul na maksimalnom učinku ostali i "Stršljenovi", koji su nakon velike borbe savladali Sparse rezultatom 2:1 (0:0).


U prvom poluvremenu je bilo dosta tvrdo, nije bilo puno izglednih prilika, a Totenhem je bio bolji rival.

Najbolju priliku imali su u 12. minutu, kada je Ali nakon centaršuta uputio lukav udarac glavom, ali je za malo bio neprecizan.

U nastavku, potpuno drugačija slika, krenuli su i jedni i drugi žustro, a nakon osam minuta igre, gosti iz Londona dolaze do prednosti.

Igrao se 53. minut, kada je nespretni Dukure savladao sopstvenog golmana, "Pevci" su poveli sa 1:0.

Od tog trenutka, kreće Votford na sve ili ništa.

Agresivna i požrtvovana igra im se isplatila u 69. minutu, kada je Troj Dini pobegao svom čuvaru i nakon centaršuta Holebasa iz slobodnog udarca matirao Vorma za 1:1.

Nastavio je Votford sa istim načinom igre, a samo osam minuta kasnije, novi šok za favorizovane "Pevce".

Holebas još jednom sjajno centrirao, ovoga puta iz kornera, najbolji u skoku ovoga puta bio je Ketkart, koji matira Vorma za potpuni preokret na "Vikaridžu", 2:1 za "Stršljenove".

Bacio je sve karte na napad od tog trenutka Poketino, na teren je umesto štopera Aldervejrelda poslao Fernanda Ljorentea.

To mu se umalo isplatilo u 84. minutu, kada je malo nedostajalo da nakon pasa Vertongena Španac zahvati loptu i pošalje je iza leđa Bena Fostera.

Totenhem: Vorm, Aldervejreld (Ljorente), Sančez, Vertongen, Dembele (Vinks), Tripije, Eriksen, Ali, Dejvis (Rouz), Lukas Mura, Kejn

Votford: Foster, Janmat, Ketkart, Kabasele, Holebas, Hjuz (Čaloba), Dukure, Kapue, Perejra (Marijapa), Grej (Sakses), Dini



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lukaku srušio Barnli, Votford okrenuo Sparse za 4/4

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su Barnli na strani sa 2:0, u četvrtom kolu engleske Premijer lige...Oba gola za ekipu Žozea Murinja na Turf Muru postigao je Romelu Lukaku. Prvi glavom u 27. minutu, posle odličnog centaršuta Aleksisa Sančesa, a drugi uz mnogo sreće i odbijene lopte od Vestvuda...Trijumf...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.