Vengerov alibi: Junajted je potrošio mnogo novca

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengerov alibi: Junajted je potrošio mnogo novca

Navijači Arsenala neće biti zadovoljni ovakvim opravdanjem

Pred početak utakmice mnogi su govorili da je ovaj susret sa Mančester junajtedom zicer za Arsenal. Ali ipak je to Mančester junajted. Čak i kada je desetkovan brojnim povredama. Navijači Arsenala ne mogu da budu zadovoljni porazom od 2:3 protiv tima bez Vejna Runija, Maruana Felainija, Antonija Marsijala, Bastijana Švajnštajgera, Ešlija Janga, Luka Šoa, Matea Darmijana, Fila Džonsa, Krisa Smolinga... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Maltene cela prva postava Junajteda je bila van stroja. Ali trener Arsenala Arsen Venger drugačije gleda na celu situaciju.

"Hajde da ne preterujemo. Imaju oni vrlo iskusan vezni red. Jeste neki su mlađi, ali tu su bili Morgan Šnajderlin, Huan Mata, iza njih Dejli Blind, Majkl Kerik... Potrošili su oni mnogo novca", pravda se Venger, iako je malo verovatno da će njegove reči utešiti razočarane navijače.

A da li će ovaj poraz izbaciti Arsenal iz šampionske trke?

"Izgubili smo tri boda, ali ovo je fudbal, a u fudbalu se stvari brzo promene, samo treba da nastaviš da igraš najbolje što možeš. Igramo u sredu, želimo da se već tu uspravimo", odgovara Venger.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.