Veliki peh za Klopa pred derbi sa Građanima (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki peh za Klopa pred derbi sa "Građanima" (foto)

Od 17 sati na programu je derbi 23. kola Premijer lige, Liverpul će dočekati lidera prvenstva.

Na "Enfild roudu" se sprema spektakl, Liverpul će ugostiti Mančester Siti, domaćin je vezao 17 utakmica u svim takmičenjima bez poraza, Siti je još uvek neporažen u PL, doživeli su samo jedan poraz ove sezone, od Šahtjora u poslednjem kolu grupne faze Lige Šampiona.

Liverpul bi trijumfom pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sparsima na četvrtom mestu i bodovno se izjednačio sa trećeplasiranim Čelsijem, dok bi "Građani" sa tri boda pobegli "Plavcima" na 18 bodova viška, samo bi Junajted u slučaju pobede protiv Stouka mogao da im bude bliži.

"Redsi" u ovaj meč ulaze bez Filipea Kutinja, koji je napustio Englesku i preselio se u Barselonu, u transferu vrednom 160 miliona evra.

Klopa je pred derbi zadesila nova glavobolja, on naime neće moći da računa na najnovije pojačanje, Virdžila van Dajka, koji će na debi u dresu Liverpula u Premijer ligi morati da sačeka.

On je doživeo povredu zadnje lože i neće se naći u sastavi "Redsa" za pomenuti duel sa četom Pepa Gvardiole.

Van Dajk je debitovao u dresu tima sa "Enfilda", ali u FA Kupu, čak je i postigao odlučjujući gol u dueli sa gradskim rivalom Evertonom i već pokazao da će biti veliko pojačanje.

VVD set to MISS today's game #LFC #MCFC https://t.co/QrtZrkDufK

— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) 14. јануар 2018.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MEČ SEZONE: Sedam golova na Enfildu, Siti je pao!

Izvor: Mondo, 14.Jan.2018

"Građani" ipak neće osvojiti titulu bez poraza! Na Enfilldu su izgubili u spektakularnoj utakmici, sa sedam golova!..Mančester siti leti ka tituli Premijer lige, ali je u nedelju ipak prizemljen na Enfildu!..Ekipa Pepa Gvardiole doživela je prvi poraz ove sezone u Premijer ligi. I to kakav!..Golovima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.