Van Persi odlazi sa Old Traforda?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi odlazi sa Old Traforda?

Kako pišu ostrvski mediji Robin Van Persi je na pragu odlaska iz ekipe Mančester Junajteda.

Holandski napadač sve je dogovorio sa turskim Fenerbahčeom.

Kako piše Gardijan, 31-godišnji Holanđanin postigao je dogovor sa turskim klubom, ostaje još samo da se dogovore Mančester Junajted i Fenerbahče oko visine obeštećenja. Van Persi je prethodne sezone postigao 10 golova za "Đavole" i imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dosta problema sa povredama zbog čega je izgubio mesto u startnoj postavi ekipe koju sa klupe predvodi njegov sunarodnik Luj Van Gal.

Mančester Junajted završio je na 4. mestu u Premijer ligi, a upravo je efikasnost bila veliki problem tokom čitave sezone.

Menadžer holandskog fudbalera bio je na razgovorima u najvećem turskom gradu, gde je usaglasio sve detalje oko prelaska njegovog fudbalera u redove turskog vicešampiona.

Bivši fudbaler Liverpula i Van Persijev zemljak, Dirk Kujt, navodi se kao jedan od najbitnijih faktora oko dovođenja centarfora Mančester Junajteda. Takođe i supruga 31-godišnjeg napadača izrazila je želju za preseljenjem u 'toplije krajeve'.

Van Persi je na Old Traford došao iz Arsenala i dok je menadžer bio ser Aleks Ferguson, on je bio jedan od najboljih fudbalera i postigao je 26 golova u sezoni.

Ali, nakon odlaska Fergija, on je postigao 22 gola za dve sezone dok su klub sa klupe predvodili David Mojes, Rajan Gigs i Luj Van Gal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Persi se dogovorio sa Turcima!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Kako pišu ostrvski mediji Robin Van Persi je na pragu odlaska iz ekipe Mančester Junajteda...Holandski napadač sve je dogovorio sa turskim Fenerbahčeom...Kako piše Gardijan, 31-godišnji Holanđanin postigao je dogovor sa turskim klubom, ostaje još samo da se dogovore Mančester Junajted i Fenerbahče...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.