Van Persi: Ferguson me je zapanjio

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi: Ferguson me je zapanjio

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi naveo je da ga je zapanjila odluka ser Aleksa Fergusona da završi trenersku karijeru.

Legendarni Škot je odlučio da se posle 27 godina provedenih na "Old Trafordu" penzioniše nakon osvajanja titule šampiona Premijer lige-

"Ser Aleks je ušao u svlačionicu i prva stvar koju je rekao je bila da odlazi u penziju. Morao sam da zadržim dah i odmahnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam glavom. Među igračima je zavladala mukla tišina", naveo je Van Persi.

Holanđanin je u Mančester stigao tokom letnjeg prelaznog roka 2012. godine na insistiranje Fergusona i kaže da je Škot nakon objave penzionisanja dugo razgovarao sa igračima.

Bio je to poseban govor i osećam se veoma privilegovanim što sam prisustvovao tome. To je bio istorijski trenutak u fudbalu, iako nisam bio srećan zbog onoga što je rekao”, zaključio je Van Persi.

On je zablistao u dresu Mančester Junajteda u tek završenoj sezoni, na 38 utakmica postigao je 26 golova, čime je zaslužio titulu najboljeg strelca prvenstva, a pored golgeterskog imao je i impresivan dodavački učinak, zabeležio je 15 asistencija.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Persi: Ferguson me je zapanjio

Izvor: B92, 09.Jun.2013

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi naveo je da ga je zapanjila odluka ser Aleksa Fergusona da završi trenersku karijeru...Legendarni Škot je odlučio da se posle 27 godina provedenih na "Old Trafordu" penzioniše nakon osvajanja titule šampiona Premijer lige-.."Ser Aleks je ušao u svlačionicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.