Van Persi: Falkao će morati da se bori za mesto u timu

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi: Falkao će morati da se bori za mesto u timu

Dolaskom Radamela Falkaoa stvorila se gužva u napadu Mančester junajteda. Od tri velika imena neminovnost je da će jedno morati da počinje utakmice sa klupe. Starosedeoci Van Persi i Runi u Van Galovoj formaciji 3-5-2 trenutno su neprikosnoveni, pošto su klub napustili Velbek i Ernandez, ali tu je sada skupo plaćeni Kolumbijac, koji bi mogao vrlo brzo jednog od startera da "preseli" na klupu.

Holandski napadač je upozorio pridošlicu iz Monaka da mu mesto u timu nije zagarantovano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
- Srećan sam zbog dolaska Falkaoa. Sa njim ćemo biti bolji tim. Uvek morate težiti najboljem kada ste veliki klub. To je i moja filosofija. Falkao će morati da se bori za mesto u timu., kao što sam se i ja borio kada sam došao. Nas dvojica, Runi i Džejms Vilson moraćemo da se borimo za mesto u startnoj postavi - rekao je Van Persi.

Engleski mediji upravo Holanđanina vide kao prvog kandidata za klupu, zbog loše forme i činjenice da na dve utakmice nije postigao gol. Runi je do sada bio tek malo bolji, pošto je na tri meča jednom bio strelac.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Van Persijevo upozorenje Falkau: Moraćeš da se boriš za mesto u timu

Izvor: Blic, 04.Sep.2014, 10:13

Robin van Persi je dobio novog saigrača u Mančester junajtedu, još jednog fudbaler sa instinktom za gol kakav nemeju mnogi na ovoj planeti. Ipak, sjajni Kolumbijac Radamel Falkao nije baš imao najsrdačniji prijem kod tri godine starijeg, 31-godišnjeg Holanđanina..."Neka je on nama dobro došao....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.