Van Gal opomenuo Depaja: Proći ćeš kao Falkao i Di Marija

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal opomenuo Depaja: Proći ćeš kao Falkao i Di Marija

"Igrač mora da poštuje filozofiju ekipe i da se prilagodi njoj", poručio menadžer Junajteda

Menadžer Mančester Junajteda Luis van Gal upozorio je Memfisa Depaja da ne sledi primere Anhela Di Marije i Radamela Falkaa, već da bude u službi tima.

Depaj je presedeo ceo meč na klupi u jučerašnjoj pobedi protiv Evertona (3:0) u Premijer ligi, što su mnogi okarakterisali da nije zadovoljio stroge Van Galove kriterijume.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Gigs je pričao sa Memfisom i dao mu je savet da su uvek igrači odgovorni za svoje igre. Igrač mora da poštuje filozofiju ekipe i da se prilagodi njoj. Nekima to nije uspelo i videli ste šta se dogodilo sa Di Marijom i Falkaom. Moramo da budemo strpljivi, ali naravno da verujem u kvalitete Depaja", rekao je van Gal.

Di Marija i Falkao su malo nakon odlaska iz Junajteda kritikovali metode rada holandskog stručnjaka, označivši ga kao razlog odlaska.

Depaj je nakon letošnjeg dolaska iz PSV-a postigao samo jedan gol u engelskom šampionatu na osam utakmica.

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LVG: Memfis ne sme kao Di Marija i Falkao

Izvor: B92, 18.Okt.2015

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal upozorio je Memfisa Depaja da ne sledi primere Anhela Di Marije i Radamela Falkaa, već da bude u službi tima...Depaj je presedeo ceo meč na klupi u jučerašnjoj pobedu protiv Evertona (3:0) u Premijer ligi, što su mnogi okarakterisali da nije zadovoljio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.