Van Gal dovodi drugo pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal dovodi drugo pojačanje?

Nakon dovođenja Depaja iz PSV-a, Mančester Junajted bi mogao da dobije i drugo pojačanje u ovom prelaznom roku.

Morgan Šnajderlin, fudbaler Sautemptona, mogao bi da pojača "Đavole" u narednih 10 dana, pišu ostrvski mediji.

Mančester Junajted kreće na turneju po Americi, a trener Luj van Gal želi da francuski fudbaler do tada potpiše ugovor kako bi krenuo na put sa ekipom.

"Sveci" su ranije odbili ponudu tima sa Old Traforda vrednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 20 miliona funti, ali je Van Gal po nekim izvorima spremio novu ponudu od 25 miliona funti.

Mančester Junajted je prethodne sezone pod vođstvom holandskog stručnjaka imao veoma loš početak sezone, zato u klubu žele da što pre dovedu nova pojačanja kako bi mogli što bolje da se uigraju i budu spremni za start sezone.

Nakon dovođenja Depaja, prioriteti su vezni fudbaler Šnajderlin, desni bek i centarfor kako bi ekipa bila potpuna za start sezone i prvu utakmicu protiv Totenhema 8. avgusta.

Šnajderlin iza sebe ima sjajnu sezonu na Sent Meriju, gde je bio jedan od najboljih fudbalera Sautemptona i u ovom prelaznom roku na meti je mnogih Premijerligaša, ali se nalazi tenutno najbliži Junajtedu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Persi odlazi sa Old Traforda?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Kako pišu ostrvski mediji Robin Van Persi je na pragu odlaska iz ekipe Mančester Junajteda...Holandski napadač sve je dogovorio sa turskim Fenerbahčeom...Kako piše Gardijan, 31-godišnji Holanđanin postigao je dogovor sa turskim klubom, ostaje još samo da se dogovore Mančester Junajted i Fenerbahče...

Nastavak na Sportske.net...

Nova ponuda za Harija Kejna!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 11:36

Kako pišu ostrvski mediji, "Đavoli" su krenuli u ofanzivu kada je napadač u pitanju..."Đavoli" su su uspostavili novi kontakt sa engleskim fudbalerom i sada su spremni da ponude još više novca za najboljeg strelca Totenhema u prošloj sezoni...Nedeljnik San piše da bi uprava kluba sa Old Traforda...

Nastavak na Sportske.net...

Van Gal šalje ponudu u Torino!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Ni Van der Vil, ni Fabinjo, menadžer Mančester Junajteda rešenje za kritičnu poziciju desnog beka vidi u italijanskom reprezentativcu...Dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marzio piše da je Luj Van Gal krenuo u akciju dovođenja Matea Darmijana na 'Old Traford'...On je došao do saznanja da je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.