Van Gal bi da vrati Pikea u Junajted, ali Šakira kaže - NE!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal bi da vrati Pikea u Junajted, ali Šakira kaže - NE!

Holandski stručnjak juri štopera za januarski prelazni rok, ali je prelepa Kolumbijka odmah odbacila tu mogućnost

Posle sramnog poraza od Lestera minulog vikenda, menadžer Mančester junajteda Luj van Gal zatražio je od gazda novu finansijsku injekciju, kako bi u januaru doveo štopera svetske klase i tako zakrpio sve rupe u poslednjoj liniji Đavola.

Prvi na listi želja nalazi se Đerar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pike, o čijem nezadovoljstvu španski mediji pišu sve više u poslednje vreme. Naime, španski reprezentativac jako je nezadovoljan činjenicom da ga je gotovo potpuno zamenio Žeremi Matje, a cela priča otišla je toliko daleko da je počeo da se pominje i odlazak iz Barse.

To je holandski stručnjak želeo da iskoristi i vrati 27-godišnjeg stamenog defanzivca u klub u kojem je napravio prve seniorske korake davne 2004. godine, ali je vrata potencijalnih pregovora momentalno zatvorila Pikeova žena, pevačica Šakira.

Prelepa Kolumbijka odbacila je mogućnost da izabranik njenog srca napusti redove katalonskog giganta zbog Junajteda, ali Van Gal planira da izvuče keca iz rukava. Jer, menadžer Đavola bio je veliki prijatelj sa Pikeovim dedom, a samog igrača poznaje još od njegove 13. godine, odnosno iz mlađih kategorija Barselone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SAPUNICA: Junajted bi da vrati Pikea, Šakira se protivi, ali Luj van Gal ima keca u rukavu…

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2014

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal zatražio je od gazda novu finansijsku injekciju, kako bi u januaru doveo štopera koji bi popunio rupe u poslednjoj liniji Đavola. Kap koja je prelila čašu i koja ga je naterala da učinu tako nešto je sraman poraz od Lestera prošlog vikenda, a prva želja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.