Van Gal: Arsenal najbolji na tehničkom planu

Izvor: B92, 01.Okt.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Arsenal najbolji na tehničkom planu

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal smatra da poraz Arsenala od Olimpijakosa u Ligi šampiona neće poremetiti redove tog kluba u nastavku sezone.

Arsenal je pre dva dana izgubio u Londonu od Olimpijakosa sa 3:2, a Van Galov tim gostuje "tobdžijama" u nedelju u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8. kola Premijer lige.

"Mislim da je Arsenal sposoban da se oporavi od neočekivanog poraza, oni su to uradili mnogo puta. Možda su "tobdžije" i najbolja ekipa u Premijer ligu sa tehničkog i taktičkog aspekta. Medjutim, to nije dovoljno da bi se osvajali trofeji", rekao je Van Gal, a prenosi ESPN.

Holandski stručnjak naveo je da je napredak u igri Junajtedovog defanzivca Krisa Smolinga u potpunosti igračeva zasluga.

"Ja mu pomažem samo savetom i treniranjem. Ukazujem na nužnosti kako bi bio još bolji, a na terenu on deluje samostalno. Dakle, pohvale zaslužuje on, a ne ja", poručio je Van Gal.

Posle sedam odigranih kola Mančester Junajted vodi na tabeli sa 16 bodova, dok Arsenal na četvrtoj poziciji ima tri boda manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvertira za derbi, sad i Van Gal pecka Vengera: Arsenal je tehnički najbolji tim u Premijer ligi, ali to mu nije dovoljno da osvoji titulu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015

Zanimljiva izjava trenera Mančester junajteda pred nedeljno gostovanje na Emiratima..Trener Mančester junajteda Luj van Gal smatra da poraz Arsenala od Olimpijakosa u Ligi šampiona neće poremetiti redove tog kluba u nastavku sezone...Arsenal je pre dva dana izgubio u Londonu od Olimpijakosa sa 2:2,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.