VILJAREAL OŽIVLJAVA JOŠ JEDNU KARIJERU: Posle Kazorle, stiže i bivši igrač Mančester Junajteda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILJAREAL OŽIVLJAVA JOŠ JEDNU KARIJERU: Posle Kazorle, stiže i bivši igrač Mančester Junajteda (FOTO)

Imao je mnogo problema sa povredama.

Đuzepe Rosi je prošle sezone odigrao za Đenovu samo devet utakmica i napustio je Grifone tokom leta, a od tada je bez kluba.

Italijan je imao tokom karijere mnogo problema sa nekoliko povreda kolena zbog čega i nije ostvario sve što se od njega očekivalo. Zato je Rosi (32) odlučio da ide stopama Santija Kazorle koji se vrati u Viljareal kada se činilo da mu je karijera gotova.

OFFICIAL: @VillarrealCF have confirmed >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << that Giuseppe Rossi will train with the first team from Tuesday whilst the forward continues his search for a new club. pic.twitter.com/vt2EhD6Vsz

— Squawka News (@SquawkaNews) October 14, 2019

Rosi će od sutra trenirati sa Žutoim podmornicom i pokušati da uveri stručni štab da je vredan potpisivanja ugovora i u stanju da igra fudbal na vrhunskom nivou.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.