Umtiti potvrdio ono o čemu se priča danima

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umtiti potvrdio ono o čemu se priča danima

Barsa će definitivno morati da ispuni zahteve francuskog reprezentativca ukoliko želi da ga zadrži.

Tačno je da Englezi vrebaju kao hijene oko 'Nou Kampa', o čemu smo pisali prošle sedmice oslanjajući se na izvore sa otrva.

'Mančgester Evening News' u današnjem izdanju piše da je Samjuel Umtiti potvrdio da je Mančester junajted pokazao interesovanje da ga dovede ovog leta i da su predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "crvenih đavola" stupili u kontakt sa njegovim agentom.

Umtiti zahteva od uprave Barselone platu u iznosu od 9 miliona evra na godišnjem nivou, u protivnom će otići na kraju sezone.

Kataloncima će biti vezane ruke ukoliko neko izdvoji 53 miliona funti, za Mančester junajted ta suma je "mačiji kašalj".

Barcelona defender Samuel Umtiti has revealed that Manchester United are interested in signing him this summer. (Source: MEN) pic.twitter.com/Z54RHE7ov5

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 2, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.