Ukoliko zamene dresove sa Đavolima, moraće da plate

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko zamene dresove sa Đavolima, moraće da plate

Fudbaleri Kembridža akademski upozoreni

Zamislite da igrate za četvrtoligaša, a da vam u goste dolazi Mančester junajted. Sigurno biste želeli da posle meča zamenite dres sa Runijem, Van Persijem, Davidom de Heom.

Takvu priliku dobili su fudbaleri Kembridž junajteda, pošto se u petak uveče sastaju sa Crvenim Đavolima u okviru FA kupa.

Međutim, trener Kembridža >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ričard Mani je u skladu sa svojim prezimenom rekao da će igrači morati da plate 40 funti ukoliko budu zamenili dresove sa svojim idolima.

"Mi nismo dovoljno bogati da bismo davali naše majice. Imamo samo dve garniture dresova, pa će ukoliko daju dres morati da ga zamene iz svog džepa. U Premijer ligi posle svakog meča, pa nekada i na poluvremenu menjaju dresove. Kada bi naši igrači to uradili, ne bi imali šta da nose na poluvremenu", strog je trener.

S obzirom na to koliko će ti dresovi Junajteda vredeti za nekoliko godina, tih 40 funti i ne zvuči kao prevelika cena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted se obrukao: Četvrtoligaš izborio gostovanje u Mančesteru

Izvor: Blic, 24.Jan.2015, 00:00

Kembridž junajted, koji se trenutno takmiči u engleskoj Ligi 2 (četvrta liga) je u šesnaestini finala FA kupa remizirao sa Mančester junajtedom (0:0), i tako zakazao revanš duel sa "crvenim đavolima" u najmasovnijem kup takmičenju na svetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.