Trojica bitnih odlaze ako se Junajted ne plasira u LŠ!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica bitnih odlaze ako se Junajted ne plasira u LŠ!

Sve je izvesnije da Mančester junajted nećemo gledati u Ligi šampiona naredne sezone.

Moralo bi dosta toga da se poklopi da bi Mančester junajted naredne sezone igrao Ligu šampiona.

Nakon nekoliko slabijih rezultata Mančester junajteda u poslednjih pet utakmica u Premijer ligi, u pitanje je dovedeno učešće u LŠ pošto sada Mančester kasni za četvrtoplasiranim Čelsijem tri boda, a u narednom kolu igraju protiv Mančester sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je konkurent za šampionsku titulu.

Ispred Mančestera je i Arsenal koji ima dva boda više.

Šta bi neulazak Mančester junajteda mogao da znači za klub? Pre svega, očekuje se odlazak nekoliko fudbalera, a "Gardijan" je danas napomenuo trojicu.

To su Pol Pogba, David De Hea i Romelu Lukaku. Navodno sva trojica trenutno razmišljaju o odlasku iz kluba, umesto da se skoncentrišu na teren gde ih očekuje bitka za plasman u najelitnije klupsko takmičenje.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.