Trka za Pogbu, učesnici Juve, Real i Junajted

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za Pogbu, učesnici Juve, Real i Junajted

Šampion Italije Juventus ponudio je Mančester Junajtedu 140 miliona evra za transfer Pola Pogbe. U trku za francuskog vezistu uključio se i madridski Real.
Italijanski mediji navode da se sportski direktor Fabio Paratići sastao sa predstavnicima Junajteda kako bi završili posao oko povratka Francuza u Torino, odakle je 2016. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugi put u karijeri obukao dres kluba sa Old Traforda.

Pogba je velika želja novog trenera "Stare dame" Mauricija Sarija, ali i klupskih funkcionera dugo već, ali se u trci za njegov potpis nalazi i Real Madrid.
Kraljevski klub spremio je 125 miliona za 26-godišnjeg vezistu, što je manje nego Juventus koji je sada na "polu".
Pogba je u finišu prošle sezone najavio da bi mogao da ode, "flertovao" je sa Real Madridom, ali sigurno nema ništa protiv povratka u Torino jer je nezadovoljan u Mančesteru.
U redovima Junajteda, mogla bi da ga zadrži "astronomska" plata  od 500 hiljada evra nedeljno koju mu je ponudio izvršni direktor kluba Ed Vudvard.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUVE SPREMAN DA VRATI POGBU: Stara dama daje 140 miliona Junajtedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019

Francuz nezadovoljan u Engleskoj...Šampion Italije Juventus ponudio je Mančester Junajtedu 140 miliona evra za transfer Pola Pogbe. Italijanski mediji navode da se sportski direktor Fabio Paratići sastao sa predstavnicima Junajteda kako bi završili posao oko povratka Francuza u Torino, odakle je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.