Trešnje cvetaju kad im vreme nije

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Trešnje cvetaju kad im vreme nije"

Pobeda nad aktuelnim šampionom Engleske na 'Stamford Bridžu' kao da je dala krila debitnatu u Premijer ligi...

Bornmaut je u fantastičnoj formi!

U polsednjih pet kola novajlija u eliti nije osetio gorčinu poraza i osvojio više bodova nego u prvih 12.

Od 21. novembra i remija sa Sovnsijem na 'Libertiju', kojim je prekinut niz od četiri uzastopna poraza, pa do početka 'prazničnog ludila', 'Trešnje' su osvojile čak 11 bodova.  Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podatak svedoči da su "procvetale" jer su od početka sezone do pomenutog gostovanja u Velsu sakupile svega osam bodova.

Ako bacimo pogled na tabelu, jedine dve ekipe koje su osvojile više bodova od tima Edija Houva u prethodnih pet kola Premijer lige su lider Lester  Siti i nadahuti Votford, koji je u seriji od čak četiri  trijumfa za redom.

Popularne 'Trešnje', koje su vezale tri pobede u nizu u Premijer ligi na prethodna tri meča (Čelsi na 'Stamford Bridžu', Mančester Junajted kod kuće i Vest Bromvič Albion na 'Houtornsu' ) sutra na svom 'Vitaliti' stadionu dočekuju Kristal Palas, ekipu koja je zabeležila najviše pobeda u gostima od svih premijerligaša posle Arsenala u 2015. godini.

@OptaJoe AFC Bournemouth mate

— AFCB Rob (@rdw4591) December 25, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.