Teri: Mančester sledeće sezone može da zaboravi na titulu

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri: Mančester sledeće sezone može da zaboravi na titulu

Kapiten Čelsija Džon Teri poručio je Mančester junajtedu da sledeće sezone gleda kako da uzme titulu u nekom drugom takmičenju jer će on podići pehar u Premijer ligi.

Teri je digao ruke od ove sezone i na sve načine, kao i saigrači želi da zaboravi neslavne epizode koje su im upropastile sezonu.

"Želim sve najbolje Aleksu Fergusonu. Moramo biti pošteni u porazu i čestitati im. Poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina je i on nama čestitao na uspesima, ne vidim zašto mu ne bi uzvratili. Ipak, bole nas porazi i gledamo kako da se fokusiramo na sledeću sezonu. Siguran sam da ćemo uspeti da osvojimo titulu ispred Junajteda", rekao je Teri.

Pre samo dva meseca Čelsi je bio 15 bodova iza Junajteda i bio je izbrisan iz trke za titulu, ali su se uprkos svemu vratili u igru.

"Junajted je podizao formu onda kada smo mi padali. Svaka čast menadžeru, stručnom štabu i saigračima na uloženom trudu jer smo se u jednom trenutku pitali hoćemo li uopšte moći da se kvalifikujemo za Ligu šampiona. Izgubili smo dosta bodova neplanirano kod kuće ali i na strani, to se pokazalo kao ključno u borbi za titulu", ispričao je Teri.

Povezane vesti: Teri: Ako neko može da pobedi Junajted, onda je to Arsenal Teri: Ne pričam o penalu, iskrenost se kažnjava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.