Tebas: Povratak Morinja u Španiju bio bi spektakl

Izvor: RTS, 15.Jan.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tebas: Povratak Morinja u Španiju bio bi spektakl

Predsednik La Lige Havijer Tebas izjavio da bi veoma rado dočekao povratak Žozea Morinja u najjaču špansku ligu. On je komentarisao navode nekih medija u Španiji i Portugaliji koji najavljuju Morinjov povratak u Real Madrid.
Morinjo je dobio otkaz u Mančester junajtedu 18. decembra, a nedavno je rekao da bi mu bila „ogromna čast" da ponovo vodi „los blankose".

„On je sjajan trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i njegov povratak bi bio spektakl. Jedino nisam siguran u koji bi klub došao", rekao je Tebas.
Portugalski trener je osvojio La Ligu, španski Superkup i Kup Kralja tokom tri sezone u Madridu, po odlasku je zadržao dobre odnose sa predsednikom Real Madrida Florentinom Peresom.
Santijago Solari trenutno vodi Real Madrid, ali on je od početka shvaćen kao privremeno rešenje. Njegova pozicija je postala dodatno otežana lošim startom 2019. godine, u kojima Real, na dve utakmice, nije pobedio.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.