TRANSFER BOMBA NA OLD TRAFORDU: U Mančester stiže zvezda Real Madrida (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 10:36

TRANSFER BOMBA NA OLD TRAFORDU: U Mančester stiže zvezda Real Madrida (FOTO)

Obeštećenje 60 miliona evra.

Fudbaler Reala Brazilac Kazemiro nastaviće karijeru u Mančester junajtedu, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Čelnici Reala i Mančester junajteda dogovorili su obeštećenje od 60 miliona evra plus još 10 miliona evra kroz bonuse za brazilskog fudbalera.

Romano navodi da je Kazemiru ponuđen četvorogodišnji ugovor uz mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produženja na još jednu sezonu. On će u klubu sa "Old traforda" godišnje da zarađuje 18 miliona evra.

🔴 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Casemiro to Manchester United, confirmed and here we go… READ MORE pic.twitter.com/Se0WG5dA2q

— Sir Cassidy Sports Mwalimu (@SportsMwalimu) August 19, 2022

Rukovodstvo "Crvenih đavola" očekuje da Brazilac do kraja nedelje stigne u Mančester na lekarske preglede posle kojih će biti predstavljen kao novo pojačanje ekipe sa "Old traforda".

Kazemiro (30) je u Real stigao 2013. godine iz Sao Paula za šest miliona evra. On je sa Lukom Modrićem i Tonijem Krosom bio član najjačeg veznog reda u istoriji madridskog kluba. Za Real je odigrao 336 mečeva, postigao je 31 gol i imao je 29 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anćeloti: Ne znam zašto je Kazemiro napustio Real

Izvor: RTS, 19.Avg.2022

Trener Reala Karlo Anćeloti potvrdio je da će brazilski fudbaler Kazemiro nastaviti karijeru u Mančester junajtedu, prenose španski mediji. . Kazemiro je postigao dogovor sa engleskim klubom, a Real će da dobije obeštećenje od 60 miliona evra plus 10 miliona evra bonusa..."Ne...

Nastavak na RTS...

POSLE KAZEMIRA, STIŽE POJAČANJE OD 100 MILIONA: Ten Hag dovodi "svog pulena" na Old Traford

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022

Otvorili se...FK Mančester junajted užasno je krenuo u ovoj sezoni, pretrpeli su dva poraza u isto toliko kola, a uprava kluba sa Old Traforda želi da preokrene situaciju, iz Real Madrida je stigao Kazemiro, a uskoro bi trebalo da bude još dolazaka...Fudbaler Ajaksa Antoni velika je želja Erika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.