Srbin stao u odbranu Murinja: Zna on šta radi!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin stao u odbranu Murinja: "Zna on šta radi!"

"Crveni đavoli" još uvek u trci za titulu, tvrdi on.

Pobeda od 2:0 na Turf Muru na kratko je smirila strasti u Mančester junajtedu.

Žoze Murinjo je navlačio fokus i bes medija na sebe kako bi zaštitio igrače, to je njegova taktika ako je suditi prema rečima srpskog reprezentativca.





"Zna on (Murinjo) dobro šta radi i vi mediji isto znate, što je dobro za nas. Stručnjak je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori sa pritiskom, zato je i trener Junajteda", izjavio je Nemanja Matić.

Golovima Lukakua pobeđena je tvrda ekipa Barnlija na gostujućem terenu, a u vezi su od starta krenuli i Matić i Felaini.

"Bili smo puni samopouzdanja pre utakmice, trener nam je rekao kako da igramo i to smo uradili. Znali smo da će igrati na dugačke lopte zato je Maruan igrao malo bliže odbrani, kako bi sprečio te probleme. Još uvek smo u igri za titulu, konkurentni smo ostalima", završava reprezentativac Srbije.

Junajted ima 6 bodova iz prva četiri kola Premijer lige tako da na internacionalnu pauzu odlaze sa 10. mesta.

U petom kolu idu na noge Votfordu, jednim od za sada tri tima sa maksimalnim učinkom.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.