Sportisti vole velike porodice

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti vole velike porodice

Nemanja Vidić, bivši reprezentativac Srbije i kapiten Mančester junajteda, čeka treće dete. On sa suprugom Anom živi u Engleskoj sa sinovima Lukom i Stefanom.

Nemanjina supruga Ana je nedavno saznala da čeka trećeg dečaka. Porodiće se u privatnoj klinici u Engleskoj.

Nemanja je za jedan grčki list izjavio da bi voleo da mu se sinovi bave sportom, ali da nema pretenzija da od njih napravi fudbalere.

- Voleo bih da mi se sinovi bave sportom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali ih neću terati da budu fudbaleri - izjavio je Nemanja. Klikni za uvećanje (+)

Vidić je srpski fudbalski reprezentativac i član Mačester junajteda, koji igra na poziciji centralnog odbrambenog igrača.

Započeo je karijeru u Slobodi iz Užica, da bi zatim prešao u Crvenu zvezdu, odakle je u julu 2004. godine prešao u fudbalski klub Spartak iz Moskve za 6,5 miliona evra.

U januaru 2006. godine, Nemanja Vidić je prešao u Mančester junajted za 10,25 miliona evra.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio domaću "duplu krunu" 2004, a sa Mančesterom je osvojio tri uzastopna prvenstva Engleske, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu 2008.

Povezane vesti: Nemanja Vidić čeka trećeg sina
Pogledaj vesti o: Grčka,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.