Solskjer: Stvarali smo šanse, ali je finiš bio loš

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Stvarali smo šanse, ali je finiš bio loš

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je zadovoljan što su njegovi igrači stvarali prilike protiv Liverpula.

"Stvorili smo šanse, velike šanse, stvorili smo pritisak, ali finiš nije bio dovoljno dobar", rekao je Solskjer, prenosi klupski sajt.

On je ocenio da su se "crveni đavoli" vratili u igru zahvaljujući dobroj odbrani.



"Reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila zaista dobra. Naravno da smo u prvih deset minuta drugog poluvremena bilo loši, što se ponekad događa i protiv dobrih ekipa, ali imali smo golmana, koji je bio fantastičan. Imali smo odbranu koja je radila svoj posao i vratili smo se u igru".


On se osvrnuo i na sastav ekipe, odnosno povređene igrače, a pre same utakmice je rekao i da očekuje da će Markus Rašford pauzirati nekoliko nedelja.

"Imali smo mnogo povreda bitnih igrača ove sezone. Sada je to Markus, pre toga Entonija (Marsijal) nije bilo mesecima, Pol (Pogba) je bio van tima više od pola sezone. Nalazimo se u nezgodnoj situaciji", rekao je Solskjer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.