Izvor: TvojPortal.com, 14.Maj.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantan rasplet Premijer lige - Siti šampion!

Izvor: vesti online
Titulu engleske Premijer lige osvojili su fudbaleri Mančester Siti pobedom nad KPR 3:2, u šokantnoj završnici meča jer su golovi za preokret i trijumf "građana", Edin Džeko i Serhijo Aguero postignuti u 92. i 94. minutu!
Na drugoj strani fudbaleri Mančester Junajteda su bili u neverici, jer kada su oni završili svoj susret sa Sanderlendom pobedom od 0:1 imali su titulu u džepu.


Do početka poslednjeg poluvremena u sezoni prvak je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bio Mančester Siti, imavši vođstvo na svom terenu protiv Kvins Park Rendžersa od 1:0 golom Zabalete, a onda se desilo čudo.
Najpre je Đibril Sise u drugom minutu nastavka izjednačio rezultat, ali ni tada nije zvonilo na uzbunu, s obzirom da je sudija Majkl Din u 55. minutu isključio vezistu gostiju iz Londona Džoija Bartona zbog udaranja Karlosa Teveza.
Šok za menadžera Sitija Roberta Manćinija i njegove izabranike usledio je deset minuta kasnije kada je mrežu domaćih zatresao škotski reprezentativac Džo Mekki.
Ipak usledila je završnica za infarkt i u kojoj su Edin Džeko glavom posle kornera u 92. minutu, a potom i Serhio Aguero posle prodora u 94. minutu, postigli golove za pobedu i titulu šampiona Engleske.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.