Smučili su mi se igrači – idu u rat, a grle se sa protivnicima!

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Smučili su mi se igrači – idu u rat, a grle se sa protivnicima!"

Roj Kin, nekadašnji kapiten Mančester junajteda i Republike Irske, bio je poznat kao beskrupulozan vezni igrač koji je često prelazio granicu grubosti. Nije imao respekta, a ni obzira prema protivnicima, dok se nije mnogo promenio ni po završetku karijere.
Čovek koji je 12 godina bio stub šampionske generacije "crvenih đavola", sada se našao u ulozi stručnog konsultanta na televiziji Skaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sports tokom velikog engleskog derbija između Junajteda i Liverpula.

Utakmica je završena nerešeno 1:1, a Roj je bio besan zbog načina na koji se današnji fudbaleri ponašaju.
"Smučili su mi se igrači. Ideš u rat! Oni se ljube i grle u tunelu. Ma nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega", ljutito je rekao Roj Kin.
On je bio u društvu Grema Sunesa, Garija Nevila i Žozea Murinja, sa kojima je razmenjivao mišljenja pre susreta.
"Fudbal se nije promenio, igrači su se promenili. Ideš u rat sa tim igračima, a grliš ih. Ćaskaj sa njima posle meča, zapravo nemoj uopšte ni posle meča da pričaš sa njima", poručio je Kin.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.